8 Ιουλ 2013

Μουστακομανία ή αλλιώς Movember !

    Μα είναι δυνατόν, μια ανάρτηση για το Νοέμβρη καταμεσής Ιουλίου; Εμ, τι να σου κάνω; Από τη μια τα μποφόρ που λυσσομανάνε από την άλλη τα τα μουστάκια που βλέπω εδώ και καιρό να ξεφυτρώνουν παντού....και όταν λέμε παντού εννοοούμε παντού....σε μπλούζες, κολιέ, κούπες, δαχτυλίδια, ακόμα και  σε πιπίλες....έψαξα και έμαθα "τι καπνό φουμάρουν" και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας.
     Από το 2003 στη διάρκεια του Νοέμβρη το κίνημα του Movember ευθύνεται για τους χιλιάδες μουστακαλήδες στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο (για την ιστορία το κίνημα ξεκίνησε από μια παρέα Αυστραλών). Με το να αφήσουν το μουστάκι τους να φυτρώσει οι άντρες προσπαθούν να ενημέρωσουν, να κινητοποιήσουν  και να συγκεντρώσουν πόρους για θέματα υγείας που τους αφορούν, όπως ο προστάτης και ο καρκίνος των ορχεων.

   Οι άντρες, που υποστηρίζουν το Movember, κάθε Νοέμβρη αφήνουν μουστάκι (όσο πιο τσιγκελωτό τόσο το καλύτερο) και είναι γνωστοί ως Mo Bros (Αδελφός Μουστακί ή Μουστάκιας σα να λέμε). Με τη βοήθεια των γυναικών της ζωής τους (γνωστές ως Mo Sistas- Αδελφές Μουστακαλήδων, με άλλα λόγια) οι Μο Bros ψάχνουν σπόνσορες για την προσπάθεια που καταβάλλουν να αποκτήσει το άνω μέρος του χείλους τους ένα μουστάκι τύπου Νταλί, Ηρακλή Πουαρώ, ναυτικό και πάει λέγοντας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το κίνημα μπορείτε να πατήσετε  εδώ.
 


Και αν θέλετε να δείτε περισσότερες Movember ιδέες πατήστε στον πίνακα που καρφίτσωσα στο  pinterest
     Καλή εβδομάδα!!!!



6 σχόλια:

  1. Δεν είχα ιδέα για τους Mo Bros και τις κυρίες τους.... sorry, μου διέφυγε!!!! Μπράβο τους λοιπόν, χρήσιμα τα όργανα για τα οποία αγωνίζονται........ Εγώ όμως θα μείνω λάτρης του μπόμπιρα με την πιπίλα!!!!!!
    Εκπληκτική φωτογραφία!!!!!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος τους ήξερε; Και εγώ λάτρης του μπόμπιρα!!! Καλή εβδομάδα Φιλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και είχα την απορία από που ξεκίνησε όλη αυτή η μόδα...Να'σαι καλά που το έψαξες και το μοιράστηκες μαζί μας.Καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ήξερα τίποτα γι'αυτό το κίνημα. Ο μκρούλης υπέροχος,του πάει το μουστάκι! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ANDRIA ΜΟΥ!!!!!Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ Σ/Κ!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα κι εγώ είπα... τι τρέλα τους έπιασε όλους με αυτά τα μουστάκια... μου έλυσες μια απορία. Θενκς. Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή